Ballenvangen

Ballenvangen

Excl. BTW al vanaf 47,50

Artikelnummer: SL-2010.04 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Reageer snel en vang de bal!

Bij het ballen vangen spel moet je, je raadt het al, ballen vangen! De ballen vallen in willekeurige volgorde dus je moet goed opletten welke bal gaat vallen en vervolgens snel reageren om de bal op te vangen voor hij de grond raakt. Hoe goed is jouw reactievermogen om de ballen te vangen? Dit bekende spel geeft zeker leuke reacties bij het overige publiek, vooral als diegene die de ballen moet vangen ze laat vallen.

Overal ballenvangen spelen

Het voordeel van dit ballenvangspel is dat je het overal kunt spelen. Het is mechanisch, dus je hebt er geen stroom voor nodig. Door aan de touwtjes aan de zijkant te trekken vallen de ballen naar beneden. Voor alle ballen die je vangt zonder dat ze op de grond vallen, krijg je punten !!! Dit vangspel is met de gebruiksaanwijzing eenvoudig op te zetten. Kies voor de goedkoopste optie en haal het ballenvangen zelf op, dan heeft u met ballenvangen huren een leuk spel zonder dat dit veel kost!

Thema feest? Withagen-attractieverhuur!

Bij Withagen-attractieverhuur denken we graag met je mee. Daarom hebben wij vele attracties, spellen en springkussens voor elke thema. Zo vind je altijd iets bij elk thema waarmee bezoekers zich kunnen vermaken! Ballen vangen tijdens Sinterklaas? Kies dan het pieten zakken vangen en heb je een winters thema dan kun je kiezen voor ijspegels vangen. Niet alleen de voorwerpen die vallen zijn anders, ook de houder van het vangspel krijgt een unieke hoes voor een prachtige lookdie past bij jouw thema!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

60

Breedte in cm

170

Hoogte in cm

235

Afmeting transport L x B x H

180 x 60 x 30 cm

Transport Gewicht

29,35 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding