Jenga (Tower)

Jenga (Tower)

Excl. BTW al vanaf 30,00

Artikelnummer: SL-2007.08 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Wat is Jenga?

Jenga is een spel dat de meeste mensen wel kennen. Je ziet het spel vaak terug in kleine variant bij mensen thuis of als grote variant op verenigingen of bij buurtfeesten. Jenga bestaat uit 36 houten balkjes die allen even groot zijn. Deze zijn per drie op elkaar gestapeld. Het is de bedoeling dat je om beurten een blok uit de toren verwijdert en en weer boven op de toren legt zonder dat de toren omvalt. De bovenste 2 lagen mogen niet worden verwijderd.

Mega Jenga spelen met dit XXL spel

Jenga huren bij Withagen-attractieverhuur zorgt voor een gezellige sfeer op ieder evenement of toernooi. Deze XXL variant van het Jenga spel zorgt voor een extra uitdaging. Je kunt rond de toren lopen om te beslissen welk blok je gaat weghalen. Maar zodra je een blok hebt gekozen moet je deze proberen weg te halen zonder dat de jenga toren omvalt. Wie als als laatste een blok foutloos neerlegt voordat de toren omvalt is de winnaar. Valt de toren om tijdens jouw beurt dan verlies je en hoor je een kabaal van vallende blokken. Dit maakt het spel extra spannend en leuk voor kinderen!

Grote spellen huren

Bij Withagen-attractieverhuur kun je een aantal bekende gezelschapsspellen huren op groot formaat. Uiteraard kunnen wij deze bezorgen maar je kunt deze ook afhalen bij ons in Bergen op Zoom. Zo hebben we onder andere een grote versie van mens erger je niet en vier op een rij waarbij de grootte van het spelveld zorgt voor extra plezier! Dus wanneer je een feestje of toernooi organiseert huur je bij Withagen-attractieverhuur de leukste spellen. Gegarandeerd dat jouw evenement een succes wordt! Voor de veiligheid leveren wij dit spel met 4 valhelmen.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

8

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

35

Breedte in cm

35

Hoogte in cm

90

Afmeting transport L x B x H

2 tassen van 35 x 35 x 45 cm

Transport Gewicht

29 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding