Mikado

Mikado

Excl. BTW al vanaf 20,00

Artikelnummer: SL-2007.03 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Mikado huren

Wie kent het spelletje Mikado niet? Mikado is misschien wel het bekendste stokkenspel dat er is. Mikado is een spel waarbij alle mikado stokken op een stapel worden gegooid. De stokjes worden bij elkaar op de grond in één hand gehouden en losgelaten, zodat ze een wirwar van stokken vormen. Deze stokjes moeten vervolgens een voor 1 opgeraapt worden, zonder dat de rest beweegt.

Regels bij Mikado

Mikado huren is natuurlijk alleen leuk als je weet hoe het spel gespeeld dient te worden. Daarom geven wij altijd een handleiding mee met onze spellen. Bij Mikado moeten de stokjes één voor één verwijderd worden zonder dat de anderen bewegen. Dit kan met de hand gebeuren, maar mag ook door het uiteinde van een stokje naar beneden te drukken. Als de speler al een “Mikado” heeft opgeraapt, mag ook deze worden gebruikt om andere stokjes omhoog te werpen. Zorg er wel voor dat alleen het stokje dat je wilt wegpakken beweegt anders gaat je beurt verloren!

De grootste spellen huren

Withagen-attractieverhuur heeft van enkele welbekende spelen een mega variant te huur. Zo kun je jouw favoriete spellen spelen in reuze uitvoering! Speel bijvoorbeeld een potje vier op een rij terwijl je moet staan om de schijven in het speelbord te duwen. Of maak een spelletje jenga extra spannend door een toren te bouwen die zo hoog is als jijzelf! Snel naar Bergen op Zoom om de leukste spellen te huren dus! Als alle stokken weggespeeld zijn, wint degene met de meeste punten. ( zie de puntentabel. )

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

160

Breedte in cm

18

Hoogte in cm

18

Afmeting transport L x B x H

160 x 18 x 18 cm

Transport Gewicht

8,65 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding