Stokkenvangen

Stokkenvangen

Excl. BTW al vanaf 47,50

Artikelnummer: SL-2007.11 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Kijk goed, reageer snel!

Bij het stokkenvangen spel moet je goed op de stokken letten die in de balk hangen. Zodra er eentje naar beneden valt moet je hem proberen op te vangen. Een snelle reactie en een goede hand-oog coördinatie zijn dus belangrijk. Dit bekende spel geeft zeker leuke reacties bij het overige publiek, vooral als diegene die de stokken moet vangen ze (bijna) laat vallen.

Stokkenvangen huren?

Het voordeel van dit stokkenvangspel is dat je het overal kunt spelen want je hebt er geen stroom voor nodig. Door aan de touwtjes aan de zijkant te trekken vallen de stokken naar beneden. Voor alle stokken die je vangt zonder dat ze op de grond vallen, krijg je punten.

Vangspel huren voor elk thema

Stokkenvangen is een spel dat op ieder evenement gespeeld kan worden en voor elke leeftijd leuk is. Maar wat is er nu leuker dan een vangspel dat aansluit bij het thema van jouw evenement? Daarom zijn er naast het stokkenvangen ook spellen te huur voor andere thema’s zoals ballenvangen voor een voetbal thema, ijspegels vangen voor bijvoorbeeld een winterfair of… neem contact op voor een vangspel in jouw thema!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

60

Breedte in cm

170

Hoogte in cm

235

Afmeting transport L x B x H

180 x 60 x 30 cm

Transport Gewicht

29,35 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding