Wervelwind machine

Wervelwind machine

Excl. BTW al vanaf 110,00

Artikelnummer: SL-2011.02 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Laat de wind maar waaien

Laat je zelf opsluiten in de wervelwindmachine en zet je schrap! Laat je niet omver blazen door de wind in de wervelwindmachine en probeer zoveel mogelijk ballen te vangen. Als je in het midden staat op het plateau, vliegen de ballen je letterlijk en figuurlijk om de oren in deze wervelwindmachine.

Grabbel naar prijzen in deze wervelwind cabine.

Deze wervelwindmachine wordt ook wel gebruiktvoor promoties en kortingsacties. Wanneer je er een bijzondere prijsbal tussen verstopt is de wervelwind machine natuurlijk ook heel goed in te zetten voor bepaalde winkelacties. Je kunt je klanten bepaalde kleuren laten vangen waardoor men extra korting krijgt. Of laat deelnemers aan het spel proberen een kortingsbal of de bal met een bepaalde prijs erop te vangen tussen allerlei andere papiertjes. Met de wervelwind machine heb je niet alleen een leuk spel, deze machine is ook een blikvanger en al snel zal publiek toestromen!

Winkelcentra aankleden?

Ook voor winkeliers zijn er volop attracties in ons assortiment die kunnen dienen om klanten te trekken en de winkel aan te kleden. Naast de wervelwind machine of de wervelwind blikvanger zijn bijvoorbeeld ook ballonnenpilaren als blikvangers uitermate geschikt. Wil je een bijzondere actie houden in jouw winkel en extra opvallen bij je klanten? Dankzij Withagen-attractieverhuur is dit snel geregeld!

Extra informatie

Leeftijd tot

100

Opbouw tijd

30 minuten

Lengte in cm

100

Breedte in cm

100

Hoogte in cm

245

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

2000 watt

Afmeting transport L x B x H

100 x 100 x 45 cm

Transport Gewicht

60 kg

Vervoer Caddy
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

1 x Verlengkabel 12½ meter

1 x blower 2000 watt

Download de handleiding