Straatfeest organiseren

Een straatfeest is de leukste manier om je buren beter te leren kennen! Moet jij binnenkort een straatfeest organiseren? Bij Withagen-Attractieverhuur ben je aan het goede adres als je een attractie wilt huren voor jullie straatfeest.

Iedereen is welkom

Vaak komen op een straatfeest mensen uit alle leeftijdscategorieën. Het is dus belangrijk dat er voor iedereen iets leuks te doen is. Voor de volwassenen is het vaak al genoeg als er een paar statafels staan waar ze gezellig iets aan kunnen drinken. Statafels alleen zal niet genoeg zijn, er zullen waarschijnlijk ook mensen aanwezig zijn die niet voor een lange tijd kunnen staan omdat zij bijvoorbeeld slecht ter been zijn. Zorg er dus voor de zekerheid voor dat je ook tafels en stoelen hebt.

Vermaak voor de kinderen

Tijdens het organiseren van een straatfeest moet je ervoor zorgen dat er ook voldoende te doen is voor de kinderen uit de straat. Verschillende leuke spellen, een springkussen, een goochelaar of een clown. Noem het maar op, Withagen-Attractieverhuur heeft het allemaal. Interactief entertainment in welke vorm dan ook, zorgt er tevens voor dat het ijs snel gebroken is tijdens jullie straatfeest.

Zo makkelijk mogelijk

Bij Withagen-Attractieverhuur willen we de organisatie van een straatfeest zo gemakkelijk mogelijk maken. Zo bezorgen we de meeste attracties en halen ze ook weer op. Ook worden de attracties door onze enthousiaste medewerkers begeleid! Naast het bezorgen van de attracties voor jullie straatfeest, is het uiteraard ook mogelijk om de attracties zelf in Bergen op Zoom af te halen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Wij helpen je graag.