raceklompen per 2 paar

raceklompen per 2 paar

Excl. BTW al vanaf 20,00

Artikelnummer: ZK-2007.13 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Nederlanders en klompen

Iedereen weet dat Nederland bekend staat om zijn klompen. In het buitenland denken sommigen dan ook dat alle Nederlanders dagelijks op klompen lopen. Maar de meeste Nederlanders hebben nog nooit op klompen gestaan. Daarom is dit spel enerzijds typisch Nederlands, maar tegelijkertijd uitdagend voor iedereen! Probeer maar eens snel te lopen op deze raceklompen.

Wat zijn raceklompen?

Lopen op klompen is even wennen. Maar wij vonden dit nog niet moeilijk genoeg om er een race van te maken; vandaar deze raceklompen. De klompen zitten aan elkaar vast doormiddel van een draaimechanisme. Hierdoor is het niet gemakkelijk om snel en zonder vallen een parcours af te leggen. Dit maakt het spannend voor de deelnemers en extra leuk voor het publiek. De klompen worden per 2 paar verhuurd dus je kunt het in een directe strijd opnemen tegen iemand anders.

Typisch Nederlandse spellen

Naast de raceklompen verhuurt Withagen-attractieverhuur ook duo klompenrace waarbij je niet tegen elkaar maar met met elkaar een race loopt. Maar Nederlanders zijn niet alleen bekend om hun tulpen en klompen. Ook kaas is echt Hollands. En met het kaasdragen is ook hier een leuk spel mee te spelen. Dus ook voor een evenement met Holland thema huur je bij Withagen-attractieverhuur.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

8

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

75

Breedte in cm

35

Hoogte in cm

15

Afmeting transport L x B x H

2 x 75 x 35 x 16 cm

Transport Gewicht

2,1

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
waterhelmenEmmers water dragen spel