waterhelmen

waterhelmen

Excl. BTW al vanaf 25,00

Artikelnummer: ZK-2007.12 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Waterhelmen, wat zijn dat?

Waterhelmen zijn heel bijzondere helmen waarmee je een enorm leuk waterspel kunt spelen. Wie draagt het snelst zo veel mogelijk water naar de overkant in het een bekertje water op zijn hoofd? Plaats de bekers in de bekerhouder op de helm en ren naar de overkant. Het water spettert gegarandeerd in de rondte als je de waterhelmen niet stil houdt. Hoe nat wordt jij?

Waterhelmen huren voor een wedstrijdje water dragen?

Het leukste van waterhelmen is natuurlijk dat je tegen elkaar kunt racen. Daarom huur je de waterhelmen standaard met 4 waterhelmen, 4 bekers en 4 emmers om water in te verzamelen. Je kunt dus teams maken of met 4 personen tegelijk tegen elkaar strijden! Waterpret voor iedereen!

Waterhelmen op een zeskamp

Bij een zeskamp speel je afwisselend verschillende spellen. Daarom zijn de waterhelmen niet alleen leuk voor een buurtfeest, sportdag of activiteitenmiddag maar kunnen ze ook als zeskamp spel worden ingezet. Word je nat bij de waterhelmen dan kun je opdrogen tijdens het steppen op de mega step of je zet de boel op zijn kop tijdens de Kruiwagen race. Bij Withagen-attractieverhuur hebben we de leukste zeskamp spellen die je eenvoudig zlef kunt afhalen in Bergen op Zoom!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

4

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

60

Breedte in cm

40

Hoogte in cm

24

Afmeting transport L x B x H

60 x 40 x 24 cm

Transport Gewicht

4 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding