Kruipnet

Kruipnet

Excl. BTW al vanaf 25,00

Artikelnummer: ZK-2007.04 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Kruipnet huren

Een kruipnet vormt een uitdaging bij elke sportdag of zeskamp. Het valt niet mee om niet verstrikt te raken in het net terwijl je zo snel mogelijk probeert onder het net door te komen. Voor publiek is het echter altijd leuk om iemand te zien worstelen onder een net door! Zeker als het dan nog gaat om wie er het snelst onderdoor is en de paniek toeslaat. Voor de kleinere kinderen kan worden gekozen om maar onder 5 meter kruipnet door te kruipen en volwassenen de volle 15 meter te laten kruipen.

Bootcamp of mudrun?

Een kruipnet is niet alleen een leuk spel. Het kan ook prima worden gebruikt als onderdeel van een obstakelrun. Hardlopen is steeds populairder en een leuke hardloopwedstrijd zit snel aan het maximaal aantal inschrijvingen. Een kruipnet kan dan een leuke toevoeging zijn om een extra uitdaging te bieden!

In het oude rome

Ook vroeger werd het net al gebruikt om mensen gevangen te houden. Tijdens gladiatorengevechten was een van de wapens die gekozen konden worden ook vaak het net. Withagen-attractieverhuur wil gewonden echter voorkomen dus hebben wij iets anders bedacht. Op het gladiatoren kussen kun je strijden zonder elkaar te verwonden. En voor wie als groep elkaars kracht wil testen is er het ouderwets touwtrekken.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

80

Lengte in cm

1500

Breedte in cm

500

Hoogte in cm

10

Afmeting transport L x B x H

60 x 60 x 100 cm

Transport Gewicht

25,7 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

etui met 8 x haring en hamer

Download de handleiding