Touw trek touw

Touw trek touw

Excl. BTW al vanaf 12,50

Artikelnummer: KR-2008.02 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Touwtrekken als sport?!

Een van de van de oudste manieren van sport beoefening is touwtrekken.Tot 1920 was dit zelfs een Olympische sport. Touwtrekken wordt over echt de hele wereld beoefend. In Nederland worden er ook wedstrijden gehouden en is het de Nederlandse touwtrekbond die deze organiseert. Met het huren van het touwtrektouw van Withagen-attractieverhuur kun je alvast trainen!

Leuk om samen te doen!

Doordat het een simpel spel is, is touwtrekken juist zo leuk. Verzamel wat mensen en verdeel ze in 2 teams aan het toutrektouw. Omdat het een dik touw is kun je het stevig vasthouden zonder dat het in je handen snijdt. Probeer zo snel mogelijk de andere partij over een gemarkeerde streep te trekken. Je kunt willekeurige teams maken op een zeskamp of sportdag maar je kunt ook touwtrekken gebruiken als teambuilding opdracht. Wat dacht je van een wedstrijdje tussen verschillende afdelingen?

Samen is alles leuker

Een spel spelen of een ritje maken op een attractie is leuker als je het samen met iemand anders doet. Bij Withagen-attractieverhuur kun je dan ook de leukste spellen en attracties huren om samen met vrienden te gebruiken. Wat dacht je bijvoorbeeld van het letterspel jongens tegen de meiden? Dit spel is zelfs bekend van tv! Bekijk onze site voor het hele assortiment.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

10

Leeftijd tot

75

Lengte in cm

900

Diameter in cm

5

Afmeting transport L x B x H

60 x 30 x 25 cm

Transport Gewicht

5 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
Sumo worstelenArmworstelen