Sumo worstelen

Sumo worstelen

Excl. BTW al vanaf 175,00

Artikelnummer: KR-2008.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Voel je een echte sumoworstelaar!

Je hoeft niet maandenlang enorme porties eten naar binnen te werken om een sumoworstelaar te worden. Je kunt ook het sumo worstelen huren! Trek het pak aan en begeef je op de mat. Je tegenstander is even “gespierd” als jij nu bent en hij wil maar 1 ding. Jou uit de ring duwen. Kun jij de andere sumorstelaar eerder uit de ring duwen?

Hoe werkt het sumoworstelen?

Het sumoworstelspel is makkelijk op te zetten maar je hebt er wel wat hulp bij nodig. De mat en de bijgeleverde hoofdbescherming zorgen ervoor dat je bij een val jezelf geen pijn doet. Maar vooral de omvang van de atleten is bij Japans sumoworstelen van belang. Je stapt daarom bij dit spel in een opblaasbaar sumopak. Laat iemand met de meegeleverde blower het pak goed opblazen als je het pak aan hebt en je verandert in een heuse sumoworstelaar. Bewegen is wat moelijker en als je omvalt is opstaan zonder hulp erg lastig (en erg vermakelijk voor het publiek). Het sumoworstelen huren zorgt dan ook altijd voor veel plezier bij deelnemers en toeschouwers!

Sumoworstelen, maar dan anders

Naast dit gewone sumoworstelspel waarbij je elkaar uit de ring moet duwen vind je in ons assortiment ook een andere variant van het sumo worstelen. Bij het Sumo worstelen Trek maar aan mijn staartje ben je een varkentje en moet je bij de tegenstander de staart te pakken krijgen. Deze variant hebben we speciaal ontwikkeld voor de Rabobank maar we kunnen ook voor jouw bedrijf een variant ontwikkelen die bij jouw bedrijf past.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

12

Leeftijd tot

75

Diameter in cm

450

Hoogte in cm

200

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

550 watt

Afmeting transport L x B x H

110 x 80 x 100 cm dit 2 maal

Transport Gewicht

66 kg

Vervoer Caddy
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x handblower 550 watt

Download de handleiding