Gladiatoren kussen

Gladiatoren kussen

Excl. BTW al vanaf 195,00

Artikelnummer: SK-2009.01 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Prijs voor Koningsdag op aanvraag.

Ga het duel aan met dit gladiatoren spel.

 Met dit unieke opblaaskussen speel je het toffe gladiatoren spel. Ga met zijn tweeën het duel aan als echte gladiator! Probeer je tegenstander van zijn plateau af te slaan en win. Dit gladiatoren spelkussen is een echte aanrader voor jong en oud. Het spelkussen is ideaal voor straatfeesten en andere evenementen. Heb je vragen over het gladiatoren spelkussen. Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. 

Wat is de beste tactiek voor de gladiatorengevechten?

 Bij dit Gladiatorenspel is het de bedoeling om je tegenstander met de reuzenknots van de verhoging op het kussen af te slaan. Evenwicht is dus heel belangrijk. En in tegenstelling tot andere vechtspellen moet je niet te snel willen aanvallen. Uithalen met het stootkussen kan je uit balans brengen en voor je het weet slaat de tegenstander toe!

Duelleer met het gladiatoren spel

Withagen attractieverhuur is al jaren een bekende naam in de attractie verhuur wereld. Ons assortiment bestaat dan ook uit talloze leuke attracties en springkussens. Ga het duel ook eens aan met het sumo worstelen of kijk wie de sterkste is tijdens het armworstelen.

Hoe werkt het huren van een spelkussen?

Zodra we een aanvraag ontvangen, sturen we een bevestigingscontract waar je al je gegevens in kunt vullen. Vervolgens ontvang je 2 weken voor het evenement een factuur van de afgesproken prijs. We kunnen de attractie bij je komen afleveren, maar je kunt er ook voor kiezen om de attractie op te komen halen bij ons in Bergen op zoom.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het huren van dit gladiatoren spelkussen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

12

Leeftijd tot

75

Lengte in cm

680

Breedte in cm

510

Hoogte in cm

325

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500 watt

Afmeting transport L x B x H

glad. kus. 120 x 65 x 65 2x ronde staand 105 x 50 x 50 2x slaghal. 200 x 20 x 20

Transport Gewicht

gladiatorenkussen 87 kg 2 x ronde staanders 23 kg 2 x slaghalters 3 kg

Vervoer Caddy
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

1 x Blower 1500 watt

4 X Pion

4 X verankeringsspanbande

etui met 8 x haring en hamer

Download de handleiding