Armworstelen

Armworstelen

Excl. BTW al vanaf 30,00

Artikelnummer: KR-2009.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Ouderwets armpjedrukken

Armworstelen is een krachtsport waarin vooral de combinatie van ‘kracht, techniek, snelheid en doorzettingsvermogen belangrijk zijn. Deze krachtmeting tussen twee mensen wordt al eeuwen gespeeld. Armworstelen wordt gedaan voor de fun, maar soms ook om te bepalen wie de sterkste is zonder met elkaar op de vuist te gaan.

Professioneel armworstelen

Armworstelen is een tegenwoordig ook een professionele krachtsport. Niet alleen bodybuilders beoefenen deze sport, ook mensen waar je het niet van verwacht kunnen uitblinken in deze sport. Armworstelen of armpje drukken is de recreatieve variant die vooral in het café wordt beoefend als moderne variant op het duelleren.

Spannende krachtmeting

De spelregels zijn eenvoudig; zodra de scheidsrechter GO heeft gezegd, mag alles behalve het optillen van de elleboog. Het is verplicht om de beugel of knop op de armworsteltafel met de vrije hand vast te houden. Armworstelen wordt staand gespeeld. Wil je toch liever laten zien hoe sterk je bent zonder een duel aan te gaan? Probeer dan eens de kop van jut. Wil je het in teamverband opnemen tegen elkaar kan dit natuurlijk met een traditioneel krachtspel; Touwtrekken.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

10

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

80

Breedte in cm

80

Hoogte in cm

25

Afmeting transport L x B x H

80 x 80 x 25 cm

Transport Gewicht

43 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding