Spijkerbroek hangen

Spijkerbroek hangen

Excl. BTW al vanaf 75,00

Artikelnummer: KR-2006.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Ben jij de sterkste?

Een van de leukste oud hollandse spelletjes is het spijkerbroekhangen. Het spijkerbroek hangen is een ultieme krachtmeting tussen 2 personen. Het draait niet alleen om wie de grootste spieren heeft, maar ook om doorzettingsvermogen. Je wilt natuurlijk niet eerder loslaten dan je tegenstander! Het spijkerbroek hangen is ook een leuk spel om bij een zeskamp in te zetten!

Hoe werkt spijkerbroek hangen?

Spijkerbroek hangen is vaak ook een van de scouting spellen. Maar voor het opzetten van dit spel van withagen-attractieverhuur hoef je niet op scouting te zitten. Met de handleiding kun je het frame eenvoudig opzetten. Hier zitten de spijkerbroeken al stevig aan vast dus je kunt gelijk aan het spel beginnen! Grijp je stevig vast aan de pijpen van de broek en hou zo lang mogelijk je voeten van de vloer!

Laat je spieren zien!

Samen spelen is superleuk, maar soms wil je laten zien dat jij de beste bent! Met onze krachtspelen zoals de kop van jut laat je zien dat jij de beste bent. Of win als team met het touw trekken.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

10

Leeftijd tot

80

Lengte in cm

700

Breedte in cm

230

Hoogte in cm

270

Afmeting transport L x B x H

240x100x40 cm

Transport Gewicht

115 kg

Vervoer Caddy
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
Sumo worstelen