Cross over Stormbaan

Cross over Stormbaan

Vanaf 225,00 excl. BTW

Artikelnummer: SK-2018.01 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Een eerlijke strijd op deze stormbaan!

Deze stormbaan loopt in een grote bocht. Zo kan iedereen de deelnemers niet alleen zien starten maar ook zien finishen! Maar voor wie denkt dat degene die in de buitenbocht start in het nadeel is hebben we goed nieuws. Halverwege wisselen de banen en ga je van de buitenbaan naar de binnenbaan. Zo legt iedereen dezelfde afstand af!

Ideaal voor elk evenement!

De cross-over stormbaan is leuk op elk evenement. Van open dag tot jubileum en van zeskamp tot braderie. Door de vorm is toezicht houden eenvoudig en is er voor publiek volop spektakel te zien. Wat is er nu leuker dan het zien van een spannende strijd tussen twee fanatieke deelnemers?

Samen over een stormbaan

Samen spelen zorgt voor extra veel plezier. Op springkussens kun je allemaal samen springen en spelen maar voor wie een vriend of kennis wil uitdagen hebben we ook enkele leuke stormbanen en spelkussens die hiervoor geschikt zijn. Ga voor snelheid op de hindernis obstakelbaan en kijk wie het eerste het einde van de stormbaan weet te bereiken. Of ga als gladiatoren de strijd aan op het gladiatoren kussen. Dit is een heel ander soort strijd dan op de Cross-over stormbaan maar zeker voor wat grotere kinderen ook erg leuk!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

5

Leeftijd tot

80

Lengte in cm

1500

Breedte in cm

500

Hoogte in cm

250

Spanning in volt

230V

Vermogen in watt

3x 1500W

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Opblaasbare glijbaanjungle run xl huren