Cross over Stormbaan

Cross over Stormbaan

Excl. BTW al vanaf 225,00

Artikelnummer: SK-2018.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Prijs voor Koningsdag op aanvraag.

Een eerlijke strijd op deze stormbaan!

Deze stormbaan loopt in een grote bocht. Zo kan iedereen de deelnemers niet alleen zien starten maar ook zien finishen! Maar voor wie denkt dat degene die in de buitenbocht start in het nadeel is hebben we goed nieuws. Halverwege wisselen de banen en ga je van de buitenbaan naar de binnenbaan. Zo legt iedereen dezelfde afstand af!

Ideaal voor elk evenement!

De cross-over stormbaan is leuk op elk evenement. Van open dag tot jubileum en van zeskamp tot braderie. Door de vorm is toezicht houden eenvoudig en is er voor publiek volop spektakel te zien. Wat is er nu leuker dan het zien van een spannende strijd tussen twee fanatieke deelnemers? De cross-over stormbaan is een stormbaan die speciaal bedoeld is om kinderen een leuke sportieve strijd te bieden.

Niet geschikt als springkussen

De croos-over hindernisbaan is niet geschikt als springkussen. Voor het vrij springen kun je beter een springkussen huren. Een springkussen heeft niet alleen meer vrije ruimte om op te springen en salto’s te maken. Springkussens uit ons assortiment zijn ook voorzien van hoge muren waardoor zelfs bij het maken van gekke sprongen niet zomaar van het kussen af kunt vallen. Deze zijn bij de cross-over hindernisbaan niet aanwezig. De netten van de cross-over stormbaan dienen als hindernis om onderdoor te kruipen en hier mag dan ook niet op gesprongen worden. De cross-over stormbaan is een heel leuke stormbaan, maar niet te gebruiken als springkussen. 

Samen over een stormbaan

Samen spelen zorgt voor extra veel plezier. Op springkussens kun je allemaal samen springen en spelen maar voor wie een vriend of kennis wil uitdagen hebben we ook enkele leuke stormbanen en spelkussens die hiervoor geschikt zijn. Ga voor snelheid op de hindernis obstakelbaan en kijk wie het eerste het einde van de stormbaan weet te bereiken. Of ga als gladiatoren de strijd aan op het gladiatoren kussen. Dit is een heel ander soort strijd dan op de Cross-over stormbaan maar zeker voor wat grotere kinderen ook erg leuk!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

5

Leeftijd tot

80

Lengte in cm

1500

Breedte in cm

500

Hoogte in cm

250

Spanning in volt

230V

Vermogen in watt

3x 1500W

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

3 x Blower 1500 watt

3 x haspel 40 meter

8x Pion

8 X verankeringsspanbanden

etui met 8 x haring en hamer

Download de handleiding