Reuze opblaasbare glijbaan

Reuze opblaasbare glijbaan

Excl. BTW al vanaf 215,00

Artikelnummer: SK-2017.01 Categorieën: , ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Meer weten over dit product?

Een enorme opblaasbare glijbaan voor enorm veel plezier!

In een speeltuin is de glijbaan vaak een van de meest populaire speeltoestellen bij kinderen. Met onze enorme opblaasbare glijbaan kan hun pret dus zeker niet op! Alle kinderen houden ervan om van een glijbaan naar beneden te glijden. Maar de rit omlaag is vaak heel kort. Met deze reuze opblaasbare glijbaan kun je wat langer genieten van de glijpret. Bovendien kun je met 2 personen tegelijk glijden! Wie is het snelste beneden?

Kan ik veilig de opblaasbare glijbaan huren?

De opblaasbare glijbaan is volledig veilig en door ons getest. De attractie beschikt, zoals al onze attracties over een keurmerk. De opblaasbare glijbaan heeft een brede strook aan het einde zodat kinderen veilig tot stilstand kunnen komen. Je glijdt dus niet zomaar van de reuze glijbaan af! Bovendien zijn de randen van de glijbaan aan de zijkanten hoog en is de bovenkant volledig overdekt. Zo kunnen kinderen niet van het kussen af vallen.

Meer pret bij Withagen-attractieverhuur!

Kun je geen genoeg krijgen van glijden van onze opblaasbare glijbanen? Veel van onze springkussens en stormbanen hebben een helling waar je vanaf kunt glijden. Maar vooral het schansglijden en de mega glijbaan zijn kussens die zorgen voor heel veel glijplezier. Je bestelt de opblaasbare glijbaan en andere attracties eenvoudig op deze website.

Extra informatie

Lengte in cm

900

Breedte in cm

550

Hoogte in cm

600

Spanning in volt

1x 2000 watt + 1 x1500 watt

Vermogen in watt

230 volt

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x blower 2000 watt

1 x Blower 1500 watt

2 xHaspel 40 meter

Download de handleiding