Mega Glijbaan

Mega Glijbaan

Excl. BTW al vanaf 195,00

Artikelnummer: SK-2009.02 Categorieën: , ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Prijs voor Koningsdag op aanvraag.

Een glijbaan van ruim 5 meter hoog!

Alle kinderen genieten in de speeltuin van de glijbaan. Als kleine kinderen kunnen klimmen en glijden dan zijn ze in hun element. Met deze mega-glijbaan maak je ze dus zeker weten gelukkig. De glijbaan is overal op te zetten dus u hoeft niet op zoek naar de dichtstbijzijnde speeltuin.

Niet alleen een glijbaan.

De mega glijbaan is niet zomaar een sprinkussen waar je vanaf kunt glijden. Het is ook een hele grote blikvanger die van verre al te zien zal zijn. Door zijn enorme hoogte valt deze opblaasbare glijbaan heel goed op. Kinderen zien hem al gelijk staan. Het is dus naast een erg leuk speeltoestel ook een echt publiekstrekkr.

Withagen-attractieverhuur laat je veilig spelen!

Veiligheid staat bij Withagen-attractieverhuur op de eerste plaats. Al onze kussens worden nagekeken en gekeurd. Alle attracties in ons assortiment zijn dan ook volledig veilig. Zo ook de Mega glijbaan. Aan de achterkant, boven aan de glijbaan, is een speciaal vangnet gemaakt zodat de kinderen niet van de glijbaan af kunnen vallen. Ook is er een lange uitglijstrook zodat je niet zomaar van de mega glijbaan af schiet. Echte waaghalzen kunnen van de Airborne slide glijden. Voor glijplezier in het water is er de Klim/glij pinguïn.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

4

Leeftijd tot

15

Lengte in cm

880

Breedte in cm

420

Hoogte in cm

550

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

2000 watt

Afmeting transport L x B x H

120 x 100 x 100 cm

Transport Gewicht

270 kg

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x blower 2000 watt

1 x haspel 40 meter

8x Pion

8 X verankeringsspanbanden

Download de handleiding