Slingerbal

Slingerbal

Excl. BTW al vanaf 225,00

Artikelnummer: SK-2010.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Prijs voor Koningsdag op aanvraag.

Wat is slingerbal?

Slingerbal is een leuk wipe-out spel dat je met vier personen tegelijk kan spelen. Het is een soort trefbal met een sloopkogel. Iedereen heeft op het slingerbalkussen een eigen verhoogd plateau waar hij op kan staan. Het is de bedoeling om je tegenstander van zijn platform af te kegelen door de grote bal naar je tegenspelers te slingeren.

Wat maakt slingerbal zo leuk?

Slingerbal is een balspel dat vooral leuk wordt doordat je zelf kiest welke tegenstander je probeert uit te schakelen. Het is een kegelspel met menselijke kegels waarbij je niet alleen op de grote bal moet letten, maar ook op je tegenstanders. Wie o wie blijft het langst op zijn plateau staan en ontwijkt het beste de slingerbal? Reactie en balans zijn belangrijk in dit spel. Ook voor een zeskamp is dit een erg leuk spel!

Meer spelkussens

Een spelkussen huren is een leuke toevoeging aan ieder evenement! Denk bijvoorbeeld aan een familiedag, sportdag op school of bij een zeskamp. Hoe jong of oud je ook bent; een stormbaan blijft altijd leuk, net zoals deze slingerbal. Bij Withagen-attractieverhuur bieden wij dan ook een breed assortiment aan stormbanen en andere spelkussens om ieder event tot een topevent te maken!

De slingerbal huren bij Withagen-attractieverhuur.

Voor de leukste spelkussens aan de beste prijs komt u naar Withagen-attractieverhuur in Bergen op Zoom. Wij beschikken over een groot aanbod aan springkussens, spelkussen en stormbanen. Deze kuntu tevens zelf bij ons afhalen. U kunt zelfs de slingerbal met meerdere kussens achter elkaar plaatsen en een hele wipe-out baan opzetten. Kijk voor meer leuke ideeën eens op onze site bij onder andere de wipe out tippy table en de hindernisbaan wipe out mega balls.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

10

Leeftijd tot

80

Diameter in cm

800

Hoogte in cm

800

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500 watt

Afmeting transport L x B x H

slingerbalkussen 120 x 100 x 100 cm 4 x evenwichtsblokken 45 x 45 x 35 cm

Transport Gewicht

235 kg

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x Blower 1500 watt

1 x haspel 40 meter

8 X verankeringsspanbanden

8x Pion

etui met 8 x haring en hamer

Download de handleiding