Opblaasbare glijbanen

Het leukste speeltoestel uit de speeltuin!

Kinderen denken vaak bij het woord speeltuin gelijk aan de glijbaan. Een schommel of wip is ook leuk maar daar heb je eigenlijk een vriendje of vriendinnetje voor nodig om je te duwen of om tegengewicht te bieden. Een glijbaan is voor kinderen dan ook het ultieme speeltoestel waarop ze al vanaf jonge leeftijd helemaal zelf kunnen spelen. En de trotse papa en mama moeten natuurlijk kijken hoe er van de glijbaan wordt gegleden door hun kind.

Glijden van een mobiele opblaasbare glijbaan

Een opblaasbare glijbaan maakt het mogelijk om een grote glijbaan uit het niets te laten verschijnen op een evenment. Je kunt een opblaasbare glijbaan eenvoudig op een voetbalveld, sportpark, schoolplein, marktplein of in een gymzaal zetten. Bij de opblaasbare glijbanen van Withagen-attractieverhuur ontvang je gedetailleerde instructies met foto’s om de glijbaan op te zetten en ook alle benodigde haringen, grondzeilen en de blowers zitten bij de prijs van de glijbaan huren inbegrepen.

Veilig een opblaasbare glijbaan huren

Wanneer je een attractie huurt zoals een opblaasbare glijbaan en je kiest ervoor om deze zelf af te halen in Bergen op Zoom wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je de bezoekers veilig gebruik kunt laten maken van de opblaasbare glijbaan. Daarom kijken wij alle opblaasbare glijbanen regelmatig na op slijtage en worden ze grondig gereinigd na elk gebruik. De kwaliteit van onze opblaasbare glijbanen is dan ook, net zoals die van alle springkussens en spelkussens uitstekend en je kunt er dus zeker van zijn dat de opgeblazen glijbaan volledig veilig is voor gebruik. Mocht er tijdens het gebruik zich toch een probleem voordoen zijn wij bovendien 24/7 telefonisch bereikbaar. Huren bij Withagen-attractieverhuur is huren zonder zorgen!