Alles met wielen!

Bij rollend materiaal is het natuurlijk al snel duidelijk wat we hiermee bedoelen. Alles in ons assortiment dat wielen heeft vind je hier!

Spierkracht of motor?

Er zijn tal van manieren om vooruit te komen met rollend materiaal. Ga je voor snelheid dan geef je natuurlijk het liefst gas met een hendel of pedaal zodat de motor gaat brullen en je vooruit schiet. Maar ook met spierkracht kun je snel vooruit rijden!

Snelheid of behendigheid?

Het draait vaak niet alleen om snelheid wanneer je het met rollend materiaal tegen elkaar opneemt. Sommige attracties draaien meer om behendigheid. Zo zijn onze fietsen geen gewone fietsen zoals je al snel merkt wanneer je opstapt. En andere attracties draaien juist om samenwerking. Iedereen kan steppen, maar om met 4 personen tegelijk te steppen is al heel wat lastiger.

Rollend materiaal dat niet rolt?

Bij Withagen-attractieverhuur kun je zelfs met de fiets tegen elkaar racen zonder ook maar een meter vooruit te komen. Wij hebben een aantal fietsen omgebouwd zodat wanneer je trapt er een glas langzaam gaat kantelen en je kunt drinken. Hoe harder je fietst des te eerder is je glas leeg. Ben jij de snelste op deze bierfiets of limonadefiets en heb jij je glas eerder leeg dan de tegenstander?