Vliegende Hollander 2 stuks

Vliegende Hollander 2 stuks

Excl. BTW al vanaf 60,00

Artikelnummer: RM-2008.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Beweeg je voort op unieke wijze

Beweeg jezelf eens op een andere manier voort dan op een gewone fiets of skelter. De Vliegende Hollander gaat vooruit door de hendel met je handen heen en weer te bewegen. De vliegende hollander sturen doe je met je voeten. Dit is heel anders dan je gewend bent op de fiets en dat maakt het juist zo leuk!

Opnieuw leren fietsen

Omdat je stuurt met je voeten en je met je handen moet voorbewegen moeten alle kinderen even wennen aan het rijden op de vliegende hollanders. Dit geeft hele leuke effecten. Na wat oefening hebben de meesten het wel onder de knie en gaan ze razendsnel over het parcours, want het is natuurlijk het leukste om tegen elkaar te racen. Een race met vliegende hollanders is een erg leuk onderdeel op een zeskamp of als spel tijdens Koningsspelen.

De vliegende hollander is plezier voor jong en oud

Kinderen en volwassen kunnen allemaal gebruik maken van de vliegende hollander. De stoeltjes zijn eenvoudig te verstellen door middel van 2 vleugelmoeren aan de onderkant van de stoel. Bij Withagen-attractieverhuur bieden we niet alleen de leukste attracties voor kinderen, ook aan volwassenen wordt gedacht. Zo hebben we naast vangbroeken voor kinderen ook grotere vangbroeken voor volwassenen. En zo hebben we dus ook verschillende maten skippyslangen….. Je kunt het allemaal vinden in het assortiment van Withagen-attractieverhuur.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

4

Leeftijd tot

65

Lengte in cm

90

Breedte in cm

65

Hoogte in cm

70

Afmeting transport L x B x H

65 x 90 x 70 cm

Transport Gewicht

25 kg

Vervoer Caddy
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding