Quadbaan 2 Quads

Quadbaan 2 Quads

Excl. BTW al vanaf 850,00

Artikelnummer: RM-2011.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Prijs voor Koningsdag op aanvraag.
x 95.00

Rijden op echte quads!

Huur deze quadbaan wanneer je een echte race ervaring wil beleven. Er kan met 2 miniquads van 50cc worden gereden op een opblaasbaar circuit. De quads zijn eenvoudig te besturen en al toegankelijk vanaf 6 jaar. De quadbaan met 2 quads is een gegarandeerd succes op elk evenement.

Veiligheid boven alles

Om te voorkomen dat er ongelukken ontstaan op de quadbaan hebben we diverse veiligheidsmaatregelen getroffen die voor alle deelnemers gelden. Kinderen zijn uiteraard verplicht een helm te dragen. Iedereen krijgt vooraf persoonlijk een instructie van onze begeleiders. Er is ook altijd een begeleider op of naast de baan om te helpen als de quad bijvoorbeeld vast zit tegen de boarding. De snelehid van de quads kan voor elke quad afzonderlijk heel eenvoudig afgesteld worden. Hierdoor is deze kinderattractie zeer veilig en betrouwbaar.

Voor racefanaten

Racen op een quad is natuurlijk erg spannend. Maar voor de jongste kinderen is rijden op een quad nog niet mogelijk. Wil je jongere kinderen toch al laten genieten van het racen en het circuit dan kun je beter een springkussen neerzetten. Met het race auto springkussen kunnen ook de kleinsten toch in een race auto stappen.

 

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

13

Lengte in cm

1700

Breedte in cm

1000

Spanning in volt

1 x 1500 watt

Vermogen in watt

230 volt

Transport Gewicht

92 kg

Vervoer

Niet zelf te vervoeren

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x haspel 40 meter

1 x Blower 1500 watt