Pedalo 2 paar

Pedalo 2 paar

Excl. BTW al vanaf 35,00

Artikelnummer: RM-2010.03 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Wat is Pedalo?

Een Pedalo is een soort rolschaats die bestaat uit twee plankjes en zes wieltjes. Hier moet je op staan om jezelf met voetbewegingen vooruit te duwen. Pedalo is een uitdagend behendigheidsspel waarbij concentratie en balans belangrijk zijn. De Pedalo is leuk en tevens voor het oefenen van een goede balans en coördinatie.

Wanneer Pedalo’s huren?

De Pedalo kan worden gebruikt voor nagenoeg alle sportactiviteiten en een Pedalo race tegen elkaar is een gegarandeerd succes. Er is niet veel nodig om een pedalo race te houden. Sturen is haast onmogelijk en een Pedalo race is dus een race over een rechte strook. Begin niet te dicht naast elkaar om botsingen te voorkomen! Een set Pedalo’s huren is erg leuk voor een sportdag of bij een zeskamp. Maar ook voor een kinderfeestje of verjaardag is het voor jong en oud een leuk spel om te spelen.

Rol je tegenstander voorbij

Met de juiste techniek rol je op je Pedalo voorbij je tegenstander. Maar bij Withagen-attractieverhuur huur je tal van leuke spellen en attracties waarmee je het tegen elkaar kan opnemen. Bij rollend materiaal vind je naast de Pedalo’s ook vliegende Hollanders en bijvoorbeeld bier/limonade fietsen. Kies je favoriete rollende objecten en daag je vrienden uit.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

4

Leeftijd tot

65

Lengte in cm

46

Breedte in cm

20

Hoogte in cm

21

Afmeting transport L x B x H

2 x 46x20x21cm

Transport Gewicht

6.5

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding