2 x vangbroek kinderen

2 x vangbroek kinderen

Excl. BTW al vanaf 25,00

Artikelnummer: ZK-2010.02 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Hoeveel ballen heb jij in je broek?

Met deze kinder ballen vangbroek kunnen de kinderen zich uren vermaken. Probeer zoveel mogelijk ballen te vangen in de vang broeken. Ren je rot en laat de ballen in de broek verdwijnen. Pas wel op voor de omgeving en zorg ervoor dat je de broek goed openhoudt zodat de ballen erin kunnen vallen!

Vangbroek huren voor kinderen

De vangbroeken voor kinderen zijn bedoeld voor kinderen tot ongeveer 10 jaar. Dit is omwille van de maat van de broek. Zo kunnen de kinderen rennen zonder dat de broek in de weg zit. Bij dit spel krijgt u 2 kinder ballen vang broeken en 2 x 25 soft ballen om in de vangbroeken te werpen. Wie o wie vangt de meeste ballen in zijn broek?

Een zeskamp organiseren

Voor wie zelf een zeskamp organiseert is het moeilijk om de juiste spellen te bedenken. Gelukkig kun je bij ons op de website handig veel leuke spellen met elkaar vergelijken. raceklompen,een lopende A of toch liever een kaasdraagracehuren? Bij Withagen-attractieverhuur heben we altijd iets wat bij jouw zeskamp past!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

4

Leeftijd tot

10

Diameter in cm

50

Hoogte in cm

60

Afmeting transport L x B x H

2 x 50x50x10

Transport Gewicht

2 x 1kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

vangbroek volwassenen