Lopende A per stuk

Lopende A per stuk

Excl. BTW al vanaf 25,00

Artikelnummer: ZK-2009.03 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

De lopende A

De lopende A is een spel dat vaak op een zeskamp gespeeld wordt. De bedoeling van het lopende A spel is om met het hele team de A naar de andere kant te lopen. Eén lid van het team staat in de lopende A, de andere leden hebben de touwen in handen die de lopende A in balans houden en helpen om A-constructie voort te bewegen.

De lopende A huren

Als u op uw zeskamp of feestdag gebruik wilt maken van dit leuke spel kunt u de lopende A laten bezorgen maar u kunt deze ook ophalen in Bergen op Zoom. De lopende A bestaat uit verschillende delen die u ook zelf kunt vervoeren. Als u ervoor kiest het lopende A spel af te halen krijgt u ook de gebruikershandleiding met duidelijke instructies voor montage en gebruikt. Dit is bovendien extra voordelig!

Spellen om samen te spelen

Ben je nog op zoek naar een leuke groepactiviteit dan vind je bij ons tal van leuke opties. Ga bijvoorbeeld samen lopen op ski’s of zet je favoriete muziek op en gooi alle spieren los voor een wedstrijd limbo dansen. Gegarandeerd pret en plezier voor de hele groep!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

12

Leeftijd tot

75

Lengte in cm

10

Breedte in cm

214

Hoogte in cm

290

Afmeting transport L x B x H

300 x 25 x 11 cm

Transport Gewicht

27 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding