2 x vangbroek volwassenen

2 x vangbroek volwassenen

Excl. BTW al vanaf 25,00

Artikelnummer: ZK-2010.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Hoeveel ballen kun jij in je broek vangen?

Met deze vangbroek kun je elk feestje of evenement opleuken. Probeer zoveel mogelijk ballen te vangen in de vang broeken. Dankzij de hoepel die in de broek is verwerkt blijft deze open staan. Nu hoef je zelf alleen nog maar op de goede plek te gaan staan en de ballen op te vangen. Pas wel op voor de omgeving en zorg ervoor dat je de broek goed openhoudt zodat de ballen erin kunnen vallen!

Vangbroek huren inclusief ballen

De vangbroeken zijn speciaal gemaakt voor volwassenen. Dit is omwille van de maat van de broek. Voor kinderen zijn deze vngbroeken te groot. Volwassenen of pubers moeten met deze broek gewoon kunnen rennen zonder dat de broek in de weg zit. Bij dit spel krijg je niet alleen vangbroeken maar ook 2 x 25 soft ballen om in de vangbroeken te werpen. Laat je teamgenoot de ballen gooien of vraag een groep mensen om de ballen te gooien terwijl je strijdt tegen je tegenstander om elke bal!

Een zeskamp organiseren

Voor wie zelf een zeskamp organiseert is het moeilijk om de juiste spellen te bedenken. Zeker omdat je niet altijd weet of het goed of slecht weer wordt. Gelukkig kun je bij ons op de website handig veel leuke spellen met elkaar vergelijken di voor ieder weerstype geschikt zijn. Raceklompen,een lopende A of toch liever een kaasdraagracehuren? Bij Withagen-attractieverhuur heben we altijd iets wat bij jouw zeskamp past!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

11

Leeftijd tot

75

Diameter in cm

70

Hoogte in cm

100

Afmeting transport L x B x H

2 x 70x70x10

Transport Gewicht

2 x 1.5kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding