kazendraag 2 stuks race

kazendraag 2 stuks race

Excl. BTW al vanaf 95,00

Artikelnummer: ZK-2007.16 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Word een kaasdrager!

Op de kaasmarkt Alkmaar zie je ze elke vrijdag van april tot september; de kaasdragers van het kaasdragersgilde. Het is voor toeristen een waar schouwspel. Het marktplein is dan ook maar net groot genoeg om iedereen toe te laten. Maar je kunt ook zelf kaasdragers laten lopen op jouw evenement door de kazendraag race te huren bij Withagen-attractieverhuur!

Race tegen elkaar

De kazendraag race bestaat uit 2 berries en 40 dummy kazen. Door de kazen op de berrie te leggen kun je ze snel naar de overkant bregen. Samenwerken is hierbij erg belangrijk. Welk team brengt het snelst de kazen naar de overkant zonder er één te laten vallen? De kazendraag race is een origineel spel dat ook erg leuk is voor een zeskamp.

Ren je rot!

Hardlopen is tegenwoordig erg populair maar het wordt pas leuk als er snel moet worden gelopen tijdens een leuk spel. Probeer maar eens zo snel mogelijk met een brancard een patiënt naar de overkant te brengen. Of zet de boel op zijn kop met de kruiwagen race.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

12

Leeftijd tot

75

Lengte in cm

255

Breedte in cm

76

Hoogte in cm

15

Afmeting transport L x B x H

255 x 76 x 15 cm

Transport Gewicht

15,20 kg

Vervoer Caddy
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding