Skilopen

Skilopen

Excl. BTW al vanaf 20,00

Artikelnummer: ZK-2007.03 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Langlaufen het hele jaar door!

Ben je een fanatiek wintersporter en kun je niet wachten tot je de latten weer onder kunt binden? Dan is het skilopen echt iets voor jou! Door het skilopen huren kun je nu ook in de zomer op de latten staan. Dankzij de klittenband bindingen maak je ze in een mum van tijd vast aan je voeten en ben je gereed voor een stukje zomers langlaufen!

Met vier tegelijk!

Skiën is leuker als je het met zijn allen doet natuurlijk. En met skilopen is het niet anders. Daarom ga je met 4 personen tegelijk op de latten staan bij het skilopen. Je moet dus allemaal tegelijk hetzelfde been vooruitzetten om vooruit te komen. Een geweldig spel om samen te werken en zo het andere team te verslaan. Is jouw team het snelst bij dit zeskamp spel?

Daag je vrienden uit!

Voor wie een beetje sportief is en competatief is ingesteld is er niets leuker dan een spel spelen waarbij je het in teams tegen elkaar opneemt. Dit kan dankzij de spellen van Withagen-attractieverhuur op originele en ludieke wijze. Maak een parcours over het bedrijventerrein met de mega step of werk samen om water naar de overkant te brengen zonder je teamgenoten nat te maken met het brandweerspel.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

5

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

165

Breedte in cm

20

Hoogte in cm

5

Afmeting transport L x B x H

165 x 20 x 10 cm

Transport Gewicht

10 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding