Kinder skippyslang 4 persoons

Kinder skippyslang 4 persoons

Excl. BTW al vanaf 50,00

Artikelnummer: ZK-2008.07 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Skippybal voor 4 personen

Lekker stuiteren op een skippybal. Kinderen vinden het enorm leuk om al stuiterend zich te verplaatsen. Maar wat nog veel leuker is is natuurlijk de kinder skippyslang! Met deze leuke zeskamp attractie kun je met 4 kinderen tegelijk skippyballen! Wel lastig natuurlijk omdat je allemaal tegelijk moet afzetten voor elke sprong. Zo leren kinderen ook goed samenwerken terwijl ze dit leuke spel spelen!

Skippyslang huren?

Organiseer je een sportdag, zeskamp of bijvoorbeeld een buurtfeest dan is een skippyslang huren een erg leuke attractie om op jouw evenement te hebben. Een skippyslang kun je eenvoudig afhalen in Bergen op Zoom, maar uiteraard bezorgen wij ook als je dit liever hebt. Een skippyslang wordt geleverd met handige transportkist, blower en gebruiksaanwijzing. Het leukste is natuurlijk om twee skippyslangen te huren en een skippyslang wedstijd te houden!

Actief met Withagen-attractieverhuur!

Buiten spelen is niet allen erg leuk, het is ook gezond om te bewegen. En wat is er nu leuker dan met vriendjes en vriendinnetjes leuke spelletjes te spelen? De leukste spellen huren doe je dan ook bij ons! Lekker kliederen met het waterkakken of werk samen met de doorgeefbal. Met de attracties van Withagen organiseer je een leuke sport en spel middag zonder moeite!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

3

Leeftijd tot

8

Lengte in cm

220

Diameter in cm

30

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

550 watt

Afmeting transport L x B x H

60 x 40 x 20 cm

Transport Gewicht

5 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x handblower 550 watt

Download de handleiding