Doorgeefbal 3 x balgoot

Doorgeefbal 3 x balgoot

Excl. BTW al vanaf 25,00

Artikelnummer: ZK-2007.11 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Doorgeefbal huren

Doorgeefbal huren is iets wat je alleen moet doen als je goed kunt samenwerken. Samen met je team maak je de baan waarover de bal moet rollen om aan de andere kant te komen. Dit kun je doen tegen een ander team of tegen de tijd. Zorg wel voor een scheidsrechter want als je dit spel tijdens een zeskamp of sportdag speelt willen mensen door vals te spelen nog wel eens proberen te winnen.

Hoe werkt doorgeefbal?

Doorgeefbal bestaat uit 3 balgoten en een bal. De bedoeling is om de bal door te geven zonder gebruik te maken van je handen. Een team bestaat uit 3 personen en elk teamlid krijgt een balgoot. Door de balgoten tegen elkaar te houden kan de bal over rollen van de ene balgoot in de andere. Als de bal van jouw balgoot naar de volgende is gerold ren je snel naar voren en hou je hem weer tegen de balgoot van je teamgenoot. Zo maak je een heel parcours. Wie het snelst aan de overkant komt zonder de bal te laten vallen, is de winnaar.

Meerdere onderdelen

Doorgeefbal spelen is ook leuk als onderdeel van bijvoorbeeld een zeskamp. Of maak een race die uit verschillende onderdelen bestaat. Zo kun je bijvoorbeeld doorgeefbal combineren met een skippy slang en kruipslangen. Zo kunnen de teams na het doorgeven van de doorgeefbal als team skippyballen en tot slot zo snel mogelijk door de kruiptunnel kruipen. Zo blijft de race tot het einde toe spannend.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

150

Breedte in cm

22

Hoogte in cm

12

Afmeting transport L x B x H

per stuk 150 x 22 x 12 cm

Transport Gewicht

per stuk 4,15 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding