Kruiptunnel per 2 stuks

Kruiptunnel per 2 stuks

Excl. BTW al vanaf 45,00

Artikelnummer: ZK-2017.02 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Wie is het snelst door de kruiptunnel?

Bij dit spannende spel ga je de strijd aan met je tegenstander of je strijdt met jouw team tegen de tegenpartij. De kruiptunnel huren betekent dat je een set van 2 kruiptunnels krijgt. De bedoeling is natuurlijk dat je tegelijk naar de kruipslang rent en vervolgens zo snel mogelijk er doorheen gaat om door te rennen naar de finish. Een erg leuke hindernis voor een obstakelbaan.

Samenwerken met de kruipslang

Het is mogelijk om met 2 teams tegen elkaar te strijden. Zo kunnen teamleden helpen om de kruiptunnel open te houden terwijl een volgend teamlid er doorheen kruipt. Je kunt zelfs afspreken dat er alleen geholpen mag worden door mensen die al door de kruipslang heengekropen zijn. De kruiptunnels hebben verschillende kleuren zodat iedereen kan zien welke van de kruiptunnels hij doorheen moet kruipen.

Kruipslang als zeskamp onderdeel

Een zeskamp blijft een leuke activiteit waarin verschillende spellen worden gespeeld tegen andere teams. Als je niet goed bent in het ene spel kun je in een ander spel weer heel goed zijn. Wie bijvoorbeeld niet goed is bij het vangbroek spelkan dit wellicht goedmaken met de doorgeefbal. Met de zeskamp spellen van Withagen-attractieverhuur organiseer je zelf de leukste zeskamp!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

80

Lengte in cm

500

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

BrandweerspelDuo klompenrace