Vliegend tapijt per stuk

Vliegend tapijt per stuk

Excl. BTW al vanaf 20,00

Artikelnummer: ZK-2007.07 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Eeen sprookje uit 1001 nacht

Een vliegend tapijt is een mythisch tapijt dat kan vliegen als je er op gaat zitten met als bekendste voorbeeld kleedje uit de film Alladdin. Echter zulke tapijten komen alleen voor in de Efteling of in sprookjes met voornamelijk oosterse figuren. Of toch niet? Bij ons kunt u een vliegend tapijt huren en zelf schitteren als een van de personages uit de sprookjes van 1001 nacht.

Vlieg op een vliegend tapijt

Dit vliegend tapijt vliegt niet echt, maar doordat iemand aan de voorkant aan trekt beweegt het vliegend tapijt vooruit. De personen op het tapijt moeten op het juiste moment springen en zo op het tapijt blijven terwijl het parcours wordt afgelegd. Het is de bedoeling om zo snel mogelijk de finish te halen met iedereen nog op het vliegend tapijt.

De leukste zeskamp spellen

Tijdens een zeskamp of sport- en speldag is het veel leuker om aparte spellen te spelen dan bestaande sporten uit te oefenen. Daarom hebben wij een speciaal zeskamp assortiment. Hier vind je o.a. een funslang en waterkakken. Kijk voor het volledige assortiment onder het kopje zeskamp op de site.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

300

Breedte in cm

200

Hoogte in cm

2

Afmeting transport L x B x H

100 x 7 x7 cm

Transport Gewicht

15 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
kist doorgevenwaterkakken sponsbroek