Voeten van de vloer (prijs per kist)

Voeten van de vloer (prijs per kist)

Excl. BTW al vanaf 3,50

Artikelnummer: ZK-2007.06 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Voeten van de vloer, de vloer is lava!

Jong en oud kennen het spel voeten van de vloer. Bij dit spel mag je niet de grond aanraken anders ben je af. Her is een populair spelletje dat kinderen onderweg wel eens spelen maar het is dankzij deze kisten ook perfect te doen volgens een vast parcours. Door de kisten steeds aan elkaar door te geven kun je als team vooruit komen. Natuurlijk mogen de deelnemers de grond niet raken tijdens het spel, want dan moeten ze weer opnieuw beginnen.

Hoeveel kisten huren bij voeten van de vloer?

Bij het voeten van de vloer spel geeft de achterste speler een vrije kist door naar de voorste. Deze plaatst hem voor zich zodat iedereen een kist kan doorschuiven. Zo is het hele team weer een stap dichter bij de finish en is de achterste kist vrijgekomen om weer door te geven. Zorg dus altijd dat je minimaal 1 kist meer huurt dan dat de teams bij het voeten van de vloer spel groot zijn. De prijs op de website is de prijs per kist.

De leukste zeskamp spellen

Het voeten van de vloer spel is slechts een van de vele leuke zeskamp spellen die je huren kunt bij Withagen-attractieverhuur. Wij hebben voor jouw speeldag, sportevenement, zeskamp of feest altijd de leukste attracties te huur. Bij warm weer is een buikschuifbaan altijd een groot succes terwijl het dan misschien te warm is voor de lopende A. Wat jouw wensen ook zijn, bij Withagen-attractieverhuur vind je altijd de ideale attractie voor jouw evenement!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

4

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

60

Breedte in cm

40

Hoogte in cm

23

Afmeting transport L x B x H

60 x 40 x 23 cm per kist

Transport Gewicht

2 kg

Vervoer Caddy
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
melkkoe met kleedvliegend tapijt huren