Megafoon exclusief batterijen

Megafoon exclusief batterijen

Excl. BTW al vanaf 19,50

Artikelnummer: ZK-2009.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 16.00

Wanneer gebruik je een megafoon?

Een megafoon huren is een hulpmiddel om een grote groep mensen toe te spreken. Het is draagbaar en wordt meestal in de hand gehouden. Een megafoon is trechtervormig of beter nog hyperbolisch. Een megafoon wordt vaak gebruik bij manifestaties of demonstraties, bij sportevenementen en bij zeilscholen om ervoor te zorgen dat je verstaanbaar bent tot een paar honderd meter afstand.

Een megafoon huren

Voor wie goed verstaanbaar wil zijn tijdens een bijeenkomst of sportevenement is een megafoon ideaal. Deze megafoon met schouderband is dan ook ideaal. Je bent mobiel en toch goed te verstaan. Bovendien heeft de megafoon een sirene en misthoorn. Een megafoonhuren is dus meer dan alleen je stem versterken. De megafoon wordt geleverd zonder batterijen.

Opvallen met Withagen-attractieverhuur

Wil je de aandacht trekken dan is een megafoon huren natuurlijk een goede optie. Het is echter ook mogelijk om een luidspreker op een auto te zetten zodat je sneller je stem kunt laten horen over een grote oppervlakte. Hiervoor huur je de omroep geluids installatie. Deze kun je eenvoudig op het dak monteren. En wil je naast audio ook visueel opvallen dan is een skytube huren misschien een verstandige keuze. Dan komen de mensen al van veraf op de skytube af en zodra ze in de buurt komen kunnen ze jou horen spreken via de megafoon.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

10

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

38

Breedte in cm

23

Hoogte in cm

38

Spanning in volt

8 x 1,5 volt

Vermogen in watt

batarijen alkaline max. 25W

Transport Gewicht

2,14 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding
wereldbalStopwatch