Ezel melken

Ezel melken

Excl. BTW al vanaf 65,00

Artikelnummer: ZK-2008.04 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Kun je een ezel melken?

Iedereen kent melk van de koe. Maar ook ezelinnenmelk werd al heel lang geleden ontdekt. Zelfs vandaag de dag worden er nog vele ezellinnen gemolken. En bij Withagen-attractieverhuur kun je zelf een ezel huren om te melken. Dit is natuurlijk geen echte ezel maar een ezel pop die je zelf moet vullen. Het melken lijkt op het melken van een echte ezel. Wie vult bij het ezel melken het snelst zijn emmer?

Ezel blikvanger

Het ezel melken spel is niet alleen erg leuk om te spelen. De ezels zijn mooit vormgegeven en lijken op echte ezels. Daarom zijn ze ook te gebruiken als een blikvanger tijdens een open dag of kindermiddag. Omdat ze niet heel groot zijn schrikken ze ook de kleine kinderen niet af en worden de ezels regelmatig geknuffeld door kinderen die de ezels lief vinden.

Lekker spelen met water!

Ezel melken kun je het beste spelen door de ezel te vullen met water. Melk lange tijd buiten de koelkast is een slecht idee en tijdens een hevige ezel melk strijd wordt er ook wel eens geknoeid. Dit geldt ook voor het koe melken. Vind je het leuk om met water de strijd aan te gaan en te kijken wie het snelst zijn emmer gevuld heeft? Dan moet je zeker ook het water kakken eens proberen! Ook leuk om dit als zeskamp spellen te spelen.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

4

Leeftijd tot

75

Lengte in cm

140

Breedte in cm

60

Hoogte in cm

110

Afmeting transport L x B x H

140 x 60 x110 cm

Transport Gewicht

16½ kg

Vervoer Caddy
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding