Waterkakken Kinderen

Waterkakken Kinderen

Excl. BTW al vanaf 40,00

Artikelnummer: ZK-2008.08 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Wat is waterkakken?

In de water kak race neem je het tegen elkaar op in een spannend en spectaculair waterspel. Wie verzamelt met zijn sponsbroek in de kortste tijd zoveel mogelijk water? Dompel je achterwerk in de grote tobbe met water en ren als een bezetene naar de overkant waar een andere tobbe staat. Hier moet je dan “waterkakken”. Achter in de sponsbroeken zit een spons die zich volzuigt als je je achterwerk dompelt in het water. Zodra je op de persplank gaat zitten druk je de spons leeg en komt het water in de kuip.

Speciaal voor kinderen

Omdat waterkakken een spel is dat iedereen leuk vindt en we jong en oud de kans willen geven om te waterkakken is het bij de water kak race belanrijk om een niet te grote broek aan te hebben. Deze kinder waterkakken broeken zijn wat kleiner en hierdoor kunnen kinderen er ook mee rennen. Dit alles wordt geleverd met 2 sponsbroeken, persplanken, sponzen en 2 watertobbes.

Waterpret tijdens een zeskamp

Withagen-attractieverhuur heeft de leukste zeskamp spellen. Dus organiseer je een zeskamp kijk dan zeker in het assortiment zeskamp spellen en kies jouw persoonlijke favorieten. Bij warm weer zijn vooral spellen met water natuurlijk echte aanraders. Hou jij het droog bij het brandweerspel? Of zoek je gewoon een waterattractie en ga je op schattenjacht bij het plunderen? We hebben een enorm assortiment en denken graag mee om er bij elke weersverwachting een geslaagd evenement van te maken.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

4

Leeftijd tot

10

Lengte in cm

60

Breedte in cm

55

Hoogte in cm

10

Afmeting transport L x B x H

65 x 30 x 10 broek

Transport Gewicht

15 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding