Plunderen

Plunderen

Vanaf 175,00 excl. BTW

Artikelnummer: WS-2017.02 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à € 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Borg: 150,00

Hoeveel munten kun jij plunderen?

Stap in het piratenleven en probeer een zo groot mogelijke schat te plunderen met deze leuke water attractie. In het midden van dit luchtkussen staat een eiland met een palmboom. Dit eiland is alleen te bereiken door op drijvende vlotjes te stappen. Maar pas op! Langs de kant kunnen anderen je bekogelen! Probeer het eiland te bereiken zonder in het water te vallen. Verzamel jij de grootste piratenschat?

Belangrijk bij het huren van deze water attractie

Plunderen is een enorm leuk waterspel en het luchtkussen is eenvoudig op te zetten. Voor het vullen van het zwembad is het wel van belang dat er een wateraansluiting in de buurt zit. Toezicht houden op de gebruikers van de water attractie is ook een vereiste. Ook met een kleine laag water kunnen er vervelende ongelukken gebeuren als er geen goed toezicht wordt gehouden. Het is mogelijk om de attractie geheel door Withagen-attractieverhuur te laten verzorgen als u dit wenst.

De leukste waterspelletjes tijdens warme dagen

Een water attractie huren zorgt voor de nodige verkoeling tijdens bijvoorbeeld een kinderfeest of buurtevenement. Maar niet alleen plunderen zorgt voor verkoeling zonder dat je naar het zwembad hoeft, er zijn genoeg mogelijkheden. Zo hebben wij buikschuifbanen en kun je zelfs levend sjoelen! Of wat dacht je van de mega water rodelbaan waar je met een grote splash eindigt? Kijk gerust eens op onze site bij waterspelen.

Extra informatie

Lengte in cm

860

Breedte in cm

600

Hoogte in cm

380

Spanning in volt

220

Vermogen in watt

1500

Afmeting transport L x B x H

120 cm x 90 cm x 80 cm

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Download de handleiding
Dubbele tobbedansbaanMega water rodelbaan