Plunderen

Plunderen

Excl. BTW al vanaf 175,00

Artikelnummer: WS-2017.02 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Hoeveel munten kun jij plunderen?

Stap in het piratenleven en probeer een zo groot mogelijke schat te plunderen met dit leuke piraten springkussen met water! In het midden van dit piraten springkussen staat een eiland met een palmboom. Dit eiland is alleen te bereiken door op drijvende vlotjes te stappen. Maar pas op! Langs de kant kunnen anderen je bekogelen! Probeer het eiland te bereiken zonder in het water te vallen. Verzamel jij de grootste piratenschat?

Belangrijk bij het huren van het piraten waterspel

Plunderen is een enorm leuk piraten waterspel en het springkussen is eenvoudig op te zetten. Voor het vullen van het zwembad is het wel van belang dat er een wateraansluiting in de buurt zit. Toezicht houden op de gebruikers van dit spel met water is ook een vereiste. Ook met een kleine laag water kunnen er vervelende ongelukken gebeuren als er geen goed toezicht wordt gehouden. Het is mogelijk om de attractie geheel door Withagen-attractieverhuur te laten verzorgen als u dit wenst.

De leukste waterspelletjes tijdens warme dagen

Een water attractie huren zorgt voor de nodige verkoeling tijdens bijvoorbeeld een kinderfeest of buurtevenement. Maar niet alleen plunderen op dit pirateneiland zorgt voor verkoeling zonder dat je naar het zwembad hoeft, er zijn genoeg mogelijkheden. Zo hebben wij buikschuifbanen en kun je zelfs levend sjoelen! Of wat dacht je van de mega water rodelbaan waar je met een grote splash eindigt? Kijk gerust eens op onze site bij waterspelen.

Extra informatie

Lengte in cm

860

Breedte in cm

600

Hoogte in cm

380

Spanning in volt

220

Vermogen in watt

1500 watt

Afmeting transport L x B x H

120 cm x 90 cm x 80 cm

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x Blower 1500 watt

1x haspel 40 meter

Download de handleiding