Waterloopschoenen

Waterloopschoenen

Excl. BTW al vanaf 25,00

Artikelnummer: WS-2011.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Lopen op het water

Altijd al gedroomd over hoe het zou zijn om over water te lopen? Met deze waterloopschoenen krijg je de kans om die droom uit te laten komen. Met deze speciale waterschoenen kan je echt over water lopen. Bind de waterschoenen onder, pak de evenwichtsstokken, en wandel over het water! Wie het eerst aan de overkant is?

Hoe moet je de waterloopschoenen gebruiken?

De waterloopschoenen vereisen een klein beetje oefening maar als je voorzichtig begint heb je het zo door! Vanaf de kant ga je voorzichtig rechtop staan op de waterloopschoenen en hou je jezelf in balans met de evenwichtsstokken. Zorg altijd voor begeleiding in het water voor wanneer mensen in het water vallen tijdens het lopen of om bij te sturen wanneer nodig.

Nog meer waterpret met Withagen!

Withagen-attractieverhuur heeft allerlei leuke waterspelen. Deze zijn ook te huur met begeleiding zodat je zelf ook een ontspannen dag kunt beleven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een oversteek met de aquaroller? Of een pleziertochtje in een van de leuke waterbootjes? Met de waterattracties van Withagen-attractieverhuur is een warme dag met veel waterpret verzekerd!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

10

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

110

Breedte in cm

30

Hoogte in cm

40

Afmeting transport L x B x H

110 x 40 x 60 cm

Transport Gewicht

totaal: 11kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding