AquaRoller

AquaRoller

Excl. BTW al vanaf 475,00

Artikelnummer: WS-2012.02 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 65.00

Aquaroller, de buis voor op het water!

De naam aquaroller verklapt eigenlijk al waar het bij deze leuke waterattractie om draait. Met de Aquaroller kun je op een leuke manier met 2 personen tegelijkertijd over het water lopen. Door in de Aquaroller te lopen gaat deze vooruit op het water. Of achteruit als je de andere kant op loopt. Spreek samen goed af welke kant je op gaat en hoe hard jullie willen gaan. Als de aquaroller eenmaal in beweging is duurt het wel even voor hij tot stilstand komt!

Dobberen op het water?

Je hoeft niet bang te zijn dat je niet meer terug naar de kant kunt komen of dat je gaat zinken. Voor de veiligheid van de gebruikers van de Aquaroller bestaat deze uit diverse aparte opblaasbare kamers zodat hij altijd zal blijven drijven, zelfs als een kamer lek zou raken. Daarnaast zit de Aquaroller altijd aangelijnd met 2 touwen zodat deze niet kan afdrijven en je altijd weer veilig naar de kant begeleid kunt worden. Aan de zijkanten zijn de openingen voorzien van een net dat tijdens het gebruik voorkomt dat je zomaar in het water zou vallen.

Laat Withagen jouw evenement verzorgen!

De Aquaroller is alleen in te huren geheel compleet verzorgd door ons. Dit om de veiligheid van de deelnemers te waarborgen. Bovendien maken onze professionals de ervaring in de aquaroller nog beter omdat zij de aquaroller kunnen bijsturen wanneer nodig en kunnen helpen bij het in,- en uitstappen. Zo hoef je zelf alleen maar plezier te maken en zorgen wij voor de rest! Voor attracties op het vasteland hebben wij ook een uitgebreid assortiment attracties die je met begeleiding huurt. Hoor de kreten van enthousiasme wanneer kinderen in een attractie zoals de bungee trampoline mogen! Prijs voor Koninginnedag op aanvraag:

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

75

Opbouw tijd

30 minuten

Lengte in cm

320

Diameter in cm

300

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

550 wat

Afmeting transport L x B x H

Zie gebruiks handleiding

Transport Gewicht

Zie gebruiks handleiding

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x handblower 550 watt

1x Haspel 40 meter