Water hindernisbaan aquafun

Water hindernisbaan aquafun

Excl. BTW al vanaf 195,00

Artikelnummer: WS-2009.02 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Prijs voor Koningsdag zon en feestdagen op aanvraag.

Waterpret in het zwembad!

Water is altijd een bron van plezier, zeker wanneer er een waterhindernisbaan in het water ligt! Dat geeft gegarandeerd nog veel meer waterpret! Probeer zo snel mogelijk aan de andere kant van de water hindernisbaan te komen. Doe jij liever een race of breek je liever je eigen record?

Moet de water hindernisbaan aquafun in een zwembad?

Deze opblaasbare stormbaan is speciaal ontworpen voor gebruik op het water. De water hindernisbaan is voorzien van een extra lange slurf van 10 meter voor de luchttoevoer zodat de hindernisbaan mooi in het midden van het zwembad kan liggen. Maar ook op een vijver of plas kun je de hindernisbaan opzetten. Zet hem met haringen aan beide zijden vast zodat hij niet kan wegdrijven en je kunt de water hindernisbaan aquafun veilig gebruiken.

Geen water in de buurt?

Withagen-attractieverhuur heeft niet alleen de leukste waterattracties van heel Bergen op Zoom en omstreken, ook wanneer je geen zwembad hebt zijn er genoeg leuke hindernisbanen te vinden in ons assortiment. Met de klauter hindernisbaan kun je ook op het land klimmen en klauteren. En voor wie wil varen zonder water is er het beweegbaar piratenschip!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

75

Lengte in cm

1200

Breedte in cm

235

Hoogte in cm

270

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500 watt

Afmeting transport L x B x H

120 x 70 x60 cm

Transport Gewicht

108 kg

Vervoer Caddy
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x blower 2000 watt

1x Haspel 40 meter

Download de handleiding