Opblaasbaar SUP Board

Opblaasbaar SUP Board

Excl. BTW al vanaf 60,00

Artikelnummer: WS-2019.01 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 5.00

Waterpret met een SUP board!

Een nieuwe watersport is het peddelsurfen op een SUP board! SUP staat voor stand-up paddle board. Zoals de naam al aangeeft sta je op een plank en beweeg je je voort met behulp van een peddel. Een SUP board kan gebruikt worden op binnenwateren maar ook op sloten of zelfs op zee. Wel is het op grote golven natuurlijk lastiger. Als je op dieper water gaat suppen moet je uiteraard ook voorbereid zijn dat je in het water kunt vallen. Zorg dus dat je kunt zwemmen en geen dingen aan of bij hebt die niet tegen water kunnen.

Met 2 personen suppen?

Samen genieten van het mooie weer is natuurlijk altijd leuker en met een SUP board kan dit perfect. Het SUP board heeft genoeg draagkracht om een tweede persoon te vervoeren. Wel dient deze dan te gaan zitten voor degene die peddelt. Samen suppen is niet alleen erg leuk, maar ook een heerlijk romatisch uitje voor koppels. Het SUP board glijdt geluidloos door het water en zo kun je door prachtige natuurgebieden peddelsurfen!

Verander je SUP in een kayak!

Met het speciale kayak stoeltje kun je het SUP-board omtoveren tot een kayak! Het is natuurlijk geen echte kayak waarin je volledig droog blijft maar je kunt wel comfortabel zitten en peddelen. Zo kun je moeiteloos een grotere afstand afleggen per SUP. En je neemt de SUP veel makkelijker mee dan een kayak omdat de SUP opblaasbaar is en volledig kan worden opgerold tot compact pakketje. Ideaal voor een dagje spontane waterpret!

Een week lang waterpret?

Bij Withagen-attractieverhuur snappen we dat je bij mooi weer elke minuut van de zon wil genieten. Daarom bieden wij voor verschillende waterspellen een gereduceerd weektarief. Zo kun je voordelig een hele week genieten van o.a. het SUP board of bijvoorbeeld de water piraten hindernisbaan of de water hindernisbaan aquafun. Deze speciale stormbanen kun je dan een week lang laten liggen in je zwembad. Ideaal om in de zomer te genieten van een verkoelende duik!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

10

Leeftijd tot

100

Opbouw tijd

30 minuten

Lengte in cm

325

Breedte in cm

82

Hoogte in cm

15

Afmeting transport L x B x H

90 x 46 x 30 cm

Transport Gewicht

9

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding