5 x drijvende eiland bootjes

5 x drijvende eiland bootjes

Excl. BTW al vanaf 65,00

Artikelnummer: WS-2010.03 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Drijvende eilandjes huren

Met deze drijvende eilandjes maak je eenvoudig een leuk parcours op het water. Spring van het ene eilandje naar het andere en probeer je evenwicht te bewaren. Als je valt wordt je nat! Door middel van de speciale ringen kun je de eilandjes aan elkaar vastmaken. Zo kun je een pad over het water maken en wordt het dus extra leuk om over de drijvende eilandjes te rennen.

Meer dan een drijvend eilandje

Deze drijvende eiland bootjes kan je op meedere manieren gebruiken. Elk eilandje kan worden omgetoverd tot een bootje of tobbe. Door het drijvende eilandje om te draaien en er lekker in te gaan zitten kun je hem gebruiken als bootje. Je huurt dus een bootje en een drijvend eilandje tegelijk. Twee waterspellen voor de prijs van 1!

Vaar mee met Withagen-attractieverhuur

De leukste waterspellen huur je bij Withagen. Dus organiseer je een evenement of feest met water als thema dan vind je bij ons gegarandeerd wat je zoekt. Glij in een tobbe van de tobbedansbaan of word kapitein van je eigen ship met de waterbootjes. En echte piraten gaan natuurlijk op schattenjacht tijdens het plunderen. Met onze attracties is waterpret gegarandeerd!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

80

Diameter in cm

90

Hoogte in cm

35

Afmeting transport L x B x H

5 x 90x90x35cm

Transport Gewicht

3,5 kg per stuk

Vervoer Caddy
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding