Waterbal per stuk

Waterbal per stuk

Excl. BTW al vanaf 75,00

Artikelnummer: WS-2011.04 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

De sensatie op het water!

Met een waterbal loop je heel gemakkelijk over het water. Breng de bal aan het draaien door in de bal te gaan lopen of rennen. Op die manier kun je de richting op gaan die je zelf wilt! Het is net een grote hamsterbal! Ga zo hard als je kan maar vergeet niet dat stoppen niet zomaar gaat!

Hoe werkt het?

In de waterbal zit een grote waterdichte rits. Als je de bal aan de waterrand openritst kun je in de bal gaan staan. Vervolgens rits je de bal een stukje dicht en wordt de aquabal vol lucht geblazen met een luchtpomp. Per waterbal kan er maar 1 persoon plaats nemen; dit ivm de veiligheid van de persoon. Zodra de bal vol is wordt hij volledig dicht geritst en kun je ermee het water op!

Waterpret met Withagen!

Of je nu droog wilt blijven of dat je nat worden juist leuk vindt maakt niet uit. Withagen-attractieverhuur heeft voor iedereen de leukste waterattracties. Je kunt bij ons niet alleen waterballen huren, maar ook een complete stormbaan kan op het water worden opgeblazen! Zo kun je zelfs in het zwembad over de water piraten hindernisbaan stormen. Of blijf lekker droog en dobber rond in een leuk waterbootje. In de grote aquabootjes kunnen zelfs volwassenen varen!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

75

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x Blower 1500 watt

1x Haspel 40 meter