Buikschuifbaan 23 meter

Buikschuifbaan 23 meter

Excl. BTW al vanaf 195,00

Artikelnummer: WS-2011.03 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Maak de perfecte buikschuiver!

Wie wel eens een buikschuiver heeft geprobeerd te maken weet dat dit zo makkelijk nog niet is! Bij de voetbal is een buikschuiver een manier om een doelpunt te vieren. Maar over het gras glij je lang niet zo ver als op een buikschuifbaan. Bovendien doet een buischuifbaan ook geen pijn als je er hard op ploft.

Enorm lange buikschuifbaan!

Met deze lange buikschuifbaan van maar liefst 23 meter moet je wel heel goed je best doen om naar het einde van de buikschuifbaan te buikschuiven. Een goede aanloop is dus zeker van belang om het einde te halen. Om te zorgen dat je zo ver mogelijk kan buikschuiven leveren wij er extra buikschuif glijmiddel bij waarmee je nog sneller en glibberer wordt. Zo kun je tot wel 23 meter buikschuiven!

Verkoeling en vertier

Een buikschuifbaan biedt niet alleen vermaak voor deelnemers en publiek, een buikschuifbaan bierdt ook verkoeling! Omdat je nat bent koel te ook nog wat af terwijl je speelt! Wil je het tegen elkaar opnemen in een rechtstreeks duel? Dit kan ook! Op de dubbele buikschuifbaan ga je samen de strijd aan.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

4

Leeftijd tot

65

Lengte in cm

2300

Breedte in cm

240

Hoogte in cm

275

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500 watt

Afmeting transport L x B x H

135 x 80 x 80 cm

Transport Gewicht

120 kg

Vervoer Caddy
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

1 x Blower 1500 watt

6x Pion

8 X verankeringsspanbanden

Download de handleiding