Levend sjoelen

Levend sjoelen

Excl. BTW al vanaf 265,00

Artikelnummer: WS-2012.01 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Sjoelen, maar dan anders!

In plaats van stenen schuiven, schuif je zelf – dat is levend sjoelen! Wie schuift er door het poortje met de meeste punten? Dat geeft dit oer-Hollandse spel zeker een andere dimensie! Doordat levend sjoelen voor vrijwel alle leeftijden geschikt is, is deze attractie super leuk voor op bijvoorbeeld een sportdag of een gezellige braderie in de zomer!

Hoe werkt levend sjoelen?

Om punten te scoren met levend sjoelen moet je door het poortje glijden. De baan moet dus goed glibberig zijn. Met het meegeleverde glijmiddel kun je de baan heel glad maken. Als je dan zelf ook nat bent, kun je met een flinke aanloop heel ver glijden op deze opblaasbare sjoelbak. Door de hoge wanden is er geen risico dat je van het kussen afglijdt.

In principe kan je leven sjoelen met zoveel mensen als je zelf wilt. Je kan er voor kiezen om één voor één te glijden, of juist met meerdere mensen tegelijkertijd. Uiteraard glibber je overal heen, dus wanneer je met meerdere mensen tegelijkertijd glijdt, is het natuurlijk wel even goed opletten!

Meer glijplezier bij Withagen-attractieverhuur

Levend sjoelen is natuurlijk geweldig, maar ook glijden zorgt altijd voor heel veel plezier. Of het nu van een hoge helling zoals op de Reuze glijbaan is of lekker in je zwemkleding over een buikschuifbaan, je vermaakt je gegarandeerd! Ben je op zoek naar een klassiekere variant van het levend sjoelen? Dan hebben wij ook de Reuze sjoelbak.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

75

Lengte in cm

1380

Breedte in cm

630

Hoogte in cm

440

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500 watt

Afmeting transport L x B x H

zie gebruikshandleiding

Transport Gewicht

245 kg

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x Blower 1500 watt

1x Haspel 40 meter

Download de handleiding