Aquabal 3 stuks

Aquabal 3 stuks

Excl. BTW al vanaf 195,00

Artikelnummer: WS-2011.06 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Prijs voor Koningsdag zon en feestdagen op aanvraag.

Rollen over het water

Met deze aquaballen kun je het water op zonder nat te worden! Wie heeft er niet gefantaseerd over hoe het zou zijn om over het water te lopen? Aquaballen huren maakt deze fantasie mogelijk. Lekker rond lopen op het water in je eigen waterbal. Doordat de waterballen doorzichtig zijn kan je prachtig door de aquabal heen kijken. Wie weet zie je wel vissen onder je door zwemmen!

Samen spelen is leuker

Het wordt pas echt leuk als je meerdere aquaballen huurt. Als je met meedere mensen tegelijk op het water bent kun je ook een wedstrijdje doen wie het eerst een rondje heeft gemaakt of wie het snelste kan rennen op het water. Dit waterspel is moeilijker dan het lijkt, daarom zit er een touw aan de waterballen waaraan je naar de kant kunt worden getrokken als het jezelf niet lukt. Er kan maar 1 persoon per aquabal het water op.

Waterpret voor iedereen!

Iedereen kan de aquaballen huren maar voor wie het liefst samen plezier maakt op het water is er ook de aquaroller. Hier kun je met 2 personen in. En als je echt op het water wilt lopen zonder als een hamster in een bal te rollen dan hebben wij in ons assortiment waterspelen ook speciale waterloopschoenen. Weet jij droog te blijven en veilig over het water te lopen?

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

75

Vervoer Caddy
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

1 x Verlengkabel 12½ meter

1 x Blower 1500 watt

Download de handleiding