Aquabal 2 stuks

Aquabal 2 stuks

Excl. BTW al vanaf 135,00

Artikelnummer: WS-2011.05 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Rollen op het water

Met deze transparante aquaballen van ruim 2 meter doorsnede kan je gemakkelijkover het water rollen. Op het water lopen kan niet maar dankzij deze aquaballen kun je toch droog over het water zonder bootje!Je komt vooruit door gewoon in de bal te gaan lopen. Omdat je in de bal alle kanten op kunt lopen kun je dus ook sturen naar de kant die je op wilt gaan. Steek over of loop gewoon een rondje. Je kunt zelfs een parcours maken en een wedstrijdje doen tussen 2 aquaballen.

Hoe werken de aquaballen?

Deze leuke waterattractie is heel eenvoudig om te gebruiken. Via een rits kom je in de aquabal. Terwijl je in de aquabal zit blaast iemand anders met een blower de bal op. Zodra de bal vol is trek je de rits voorzichtig dicht. De rits in de aquabal is waterdicht hierdoor blijft het in de bal droog. Het maximale gewicht voor in de aquabal is 125 kg en maximale lengte 2 meter. Je kunt niet met meerdere personen tegelijk in de aquaballen.

Fun op het water!

Voor wie verkoeling zoekt zijn er genoeg leuke attracties voor op het water. Een stormbaan op het water of een complete rodelbaan zorgen voor verkoeling en vertier op elk evenement!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

75

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

1 x Blower 1500 watt

Download de handleiding