Tobbedansbaan

Tobbedansbaan

Excl. BTW al vanaf 365,00

Artikelnummer: WS-2010.04 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Prijs voor Koningsdag zon en feestdagen op aanvraag.

Volop waterpret met de tobbedansbaan

Onze tobbedansbaan is een absoluut hit op ieder evenement. Met zijn hoge helling en grote bogen over het zwembad, is deze attractie een echte blikvanger. Door de leuke combinatie van klimmen, klauteren en waterpret zal de tobbedansbaan geheid de populairste attractie zijn van jouw evenement. Deze attractie zorgt urenlang voor waterpret!

Hoe werkt de tobbedansbaan?

 Op de tobbedansbaan klim je met je tobbedansband naar boven. Bovenaan stap je in je opblaasband en ga je klaar zitten voor een glijpartij. Als je de tuinslang aansluit wordt er voortdurend water over de helling gepompt waardoor je snel naar de de bel zal glijden. Kun jij vanuit het zwembad de bel luiden?

Verschillende tobbedansbanen

Withagen Attractieverhuur beschikt over verschillende tobbedansbanen. Ontdek welke tobbedansbaan het beste bij jouw evenement past. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de dubbele tobbedansbaan. Met twee glijbanen kan je tegelijk met een vriendje of vriendinnetje omlaag glijden. Onze medewerkers adviseren je graag over welke tobbedansbaan het beste bij jouw evenement past.

De leukste waterpret beleef je met Withagen

 Withagen-attractieverhuur beschikt over een grote collectie van opblaasbare attracties waaronder de tobbedansbaan. Of je nu een waterbaan zoekt voor in het zwembad of een wateravontuur wilt beleven met het plunderen – Withagen maakt het mogelijk! Onze tobbedansbaan en andere waterspelen kunnen eenvoudig bij ons in Bergen op Zoom worden afgehaald. Je ontvangt dan altijd een uitgebreide instructie voor het opzetten en afbouwen van de attractie. Uiteraard kunnen wij alle attracties ook bij het op uw opgegeven adres bezorgen. Laat jouw evenement tot een groot succes worden met de waterpret van Withagen.

 

Extra informatie

Leeftijd vanaf

8

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

1800

Breedte in cm

600

Hoogte in cm

550

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

2 x 1500 watt

Afmeting transport L x B x H

Zwembad 140 x 40 x 40 zeephelling 140 x x 110 x 110 bootjes 2 st 25 h x 90 cm d.

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

2 x Haspel 40 meter

1 x blower 2000 watt

1 x blower 1500 watt

etui met 8 x haring en hamer

8 X verankeringsspanbanden

12x Pion

16x haring met hamer

Download de handleiding