Dubbele tobbedansbaan

Dubbele tobbedansbaan

Excl. BTW al vanaf 325,00

Artikelnummer: WS-2017.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Dubbel zo veel plezier!

Beleef dubbel zo veel plezier door een dubbele tobbedansbaan te huren! Klim naar boven met je opblaasband en ga bovenaan de helling klaarzitten. Er zijn 2 glijbanen dus je kunt tegelijk met een vriendje of vriendinnetje omlaag glijden. Wie komt het verst in het zwembadje en wie maakt de grootste golf?

Word ik nat?

Jazeker word je nat! De dubbele tobbedansbaan is een spectaculaire waterattractie met aan het einde een zwembad. De opblaasbanden blijven drijven maar van het opspattende water word je zeker nat. En dan is er ook nog de kans dat je van je tobbedans bootje afglijdt. Maar nat worden hoort erbij en zorgt voor de nodige verkoeling op hete dagen!

Tobbedansbaan huren bij Withagen-attractieverhuur

De dubbele tobbedansbaan is een attractie die (zoals alle attracties bij Withagen-attractieverhuur) volledig veilig is en regelmatig wordt geïnspecteerd. Toch kan niet iedereen er zomaar op. Het blijft een attractie die bij verkeerd gebruik kan leiden tot ongelukken. Zorg dus altijd voor voldoende toezicht! Een tobbedansbaan huren is perfect voor die hete zomerdagen. Wilt u voor nog meer waterpret zorgen? Kijk ook eens bij onze andere waterspellen zoals Plunderen voor de leukste waterpret!

Extra informatie

Lengte in cm

1200

Breedte in cm

550

Hoogte in cm

600

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1 x 2000 watt + 1 x 1500 watt

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x blower 1500 watt

1 x blower 2000 watt

2 xhaspel 40 meter

Download de handleiding