Waterbootjes ( power paddles) groot

Waterbootjes ( power paddles) groot

Excl. BTW al vanaf 25,00

Artikelnummer: WS-2013.04 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Vaar je mee?

Deze leuke waterbootjes, die ook wel paddle bootjes genoemd worden, werken als een magneet op uw evenement. Waterattracties zijn immers altijd populair, zeker als de zon zich laat zien en de temperaturen stijgen. Wat is er dan leuker om op het water te varen in je eigen bootje?

Niet alleen voor kinderen

Door te draaien aan de handvatten breng je de radarbootjes in beweging. Sturen doe je door beiden handvatten in tegengestelde richting te draaien. Niet alleen kinderen maar ook volwassenen kunnen hier prima in varen. Dit maakt de waterbootjes ook geschikt voor de allerkleinsten. Zij kunnen met een volwassene meevaren. En wat is er nu leuker dan samen met mama of papa te varen in een waterbootje?

Varen in het zwembad

Met de waterbootjes kun je op elk rustig water varen. Maar veel makkelijker dan deze bootjes in de vijver te leggen is het om een zwembad te huren. Zo kun je overal waar je maar wilt varen met deze waterbootjes. Bovendien kun je ook heel gemakkelijk in- en uitstappen als je met de bootjes naar de rand van het zwembad vaart. Het is zelfs mogelijk om een in en uitstap plaats te maken door een verhoging naast het zwembad te plaatsen.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

2

Leeftijd tot

100

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding